Stugbyn

Familjestuga

Kök i familjestuga

Familjestuga kök

Vardagsrum familjestugan

Stuga 1

Svit

Stugor & Gårdssviter

Nybyggda Gårdssviter
svit med sovrum

Nya Mälarhusgården

Nya Mälarhusgården med 12 gårdssviter
Mälarhusgården

Kök Svit

Dörr mot fältet

Stugor & Gårdssviter nära Ystad på Österlen

Vi har 23 st moderna stugor med dusch/wc i vår stugby varav 4 st är tillgänglighetsanpassade. Vi har även nybyggda12 st gårdssviter klara för uthyrning för julimånad i den nya Mälarhusgården.

Varje stuga och gårdssvit på Mälarhusen Semesterby har en egen uteplats. Du kan även parkera bilen direkt vid din stuga.

Varje stuga har 2 st sovrum. I familjestugan är det en dubbelsäng och 3 enkelsängar i våningssängar. I tillgänglighetsanpassade stugan är det 2 st våningssängar i sovrummen. I varje stuga finns det en  dubbel bäddsoffa samt matplats. Stugorna & gårdssviterna är anpassade till max 4 vuxna personer.

För att se detaljerad beskrivning av stugorna, sök i vår webbokning på de datum du är intresserad. Du får då upp en detaljerad beskrivning vad stugorna innehåller och kostar. Där bokar och betalar du även din stuga. Då får vi in dina kontaktuppgifter och du får automatiskt en bekräftelse per email över din bokning.

Är ni 2-3 familjer som reser tillsammans och var och en bokar för sig. Skriv då gärna i meddelanderutan om ni önskar bo nära/bredvid varandra. Exempelvis grupp "Sandberg".

Vi är en utpräglad familjeanläggning och vi förväntar oss att man respekterar andra gäster om man är flera stugor tillsammans och att det är lugnt på området efter 23.00. Vid bokning av många stugor eller gårdssviter tillsammans vill vi att ni kontaktar oss i förväg. Vi förbehåller oss att tacka nej till beställningar, om vi anser att de riskerar att störa övrig verksamhet. 

Vi försöker i största möjliga mån tillgodose era önskemål om det är möjligt med förbehåll för hur bokningarna ser ut. Bokar en person för samtliga familjer förstår vi att ni reser tillsammans.

Stugorna & Gårdssviterna ligger i en vacker parkmiljö med lekplats, hoppkudde. Varje stuga har egen terrass med grill och utemöbler. I gårdssviter är det ej tillåtet med grill. I vår reception/kiosk som vi har öppet i högsäsong finner du glass, läsk och godis +minigolf. Vi rekommenderar att man handlar livsmedel i ICA Borrby 8km ifrån Mälarhusen Stugby.

När du bokar kan du som tillval välja slutstädning 795:-, lakan/handduks set 120:-/set eller hund 150:-/hund och vistelse.

Det är möjligt att ha max. 2 st hundar med sig i stugan och maxvikt 20 kg/hund i stugan. Du som hyr stugan ansvarar för att stugan lämnas i bra skick samt utan hundhår i möbler eller golv.

(Vi tillåter inte katt i stugorna).

I våra gårdssviter är det inte tillåtet med husdjur.

Du kan även välja avbeställningsförsäkring för din stuga i tillvalsvalen i bokningen mot en extra kostnad . Då kan du mot intyg avbeställa 24 timmar innan ankomstdagen. Övrig information och avbeställningsvillkor ser du under bokningssidorna. Där anges även priserna beroende på säsong och efterfrågan.

För din bekvämlighet har vi har brevlåda för ankomst och avresa vid receptionen i lågsäsong. Ni når oss även på telefon 0723- 586 586 då vi ofta är i närheten av stugbyn.

 

Ta del av nyheter och erbjudanden!


ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV